HTML

Putri Tours

Putriország utazik - becket neurozisblogja. Amikor becket boldogan bloggol (ezt most csak az alliteráció kedvéért...) a Blogspoton posztol. Link nincs, kutakodj! Előzetes moderálás nincs, de fenntartom az utólagos törlés jogát. Azaz: ha valami nem tetszik, ha ordenáré hülyeséget beszélsz, vagy bármilyen okból bánt a megjegyzésed, akkor törlöm, mint a pinty!

Közösség

Friss topikok

  • becketman: Hát a dobós tapasztalatom nagyon érdekes, valahogy asszimetrikus mindig: a Téti szülői értekezleté... (2011.06.01. 11:36) Rendkívüli szülői
  • Nerva: Mondjuk nekem az is furcsa, hogy épp az index fikázza Schmittet a helyesírása miatt. Muhaha. Fikáz... (2011.04.12. 08:41) Az első menetelés II.
  • eleve: Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak. (2011.04.07. 12:12) Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató
  • becketman: Dehogynem - nekem az lenne. De ha mégsem az, akkor is megköszönném a munkavállalónak, a többiek ne... (2011.02.22. 14:23) Miért nem jogállam Magyarország
  • hétköznapi történetek: A fenti íráshoz kapcsolódva ajánlom mindenki figyelmébe Richard Dawkins: Isteni téveszme c. könyvé... (2011.02.20. 09:56) A buzikról meg a keresztényekről

Linkek

stresszblog

2011.01.24. 11:41 becketman

Fészbukméker

Címkék: hüjék

 

Lekéstem a múlt hét egyik legnagyobb bohócügyi eseményét - pontosabban az eseményt láttam, a beszámolókat, közleményeket olvastam - nem tudtam időben hozzászólni Deutsch Tamás  kiváló ütemérzékkel  végrehajtott balfaszkodásához. Pedig amúgy csipázom a fickót, amikor meglátom, hogy csillogó szemmel - permanens forradalmi hevületben, de azért szétcsúszó alkoholistát idéző arcvonásokkal - űzi éppen az ördögöt, rögtön tudom: kóla, popcorn elő - produkció van! Nem tudom, hogy csinálja, hogyan tudja még mindig eladni ezt a szart, hogy ő játssza a nagyhajú-forradalmárt a bandában, az Ember Aki Mindig Ott Volt Velük.
Az Ember Aki Csak Kormányzati Segítséggel Tudott Diplomát Szerezni.

Mindegy, nem is vesztegetném most sokat a szót, már sokan elmondták, hogy ez mekkora lúzerség. Égetik magukat fantomfelhasználókkal, hogy haladjon a lájkolás - ha már be lett jelentve. Egy ilyen marhasággal csak bukni lehet, ebben az országban a TúróRudinak van a legnagyobb rajongótábora - és ez teljesen jól is van így - és az sincs háromszázezer.

Mi a fenét akar ez a hógolyó az egymillió lájkolójával?!
És ha összejön, akkor mi van?!
Bibibi, minket többen lájkolnak?!
Hát ezért nyertétek meg a választásokat, te sültbolond!
 
Mint egy halom beszpídezett iparitanuló. Lefejelik a tökrészeg hajléktalant, hatalmasakat rúgnak a földön fekvő áldozatukba, és közben folyamatosan üvöltik: na ki győzött?! Na ki győzött?! Hát ti, baszki, tök jó lenne, ha megértenétek végre. Kurvára a fejetekbe verték, hogy "ez a harc lesz a végső". Miért nem lettetek űrkutatók inkább, ezzel az elánnal?!
Ehh, csak belelovalom magam. Viszont ennek a hiperigényes intermezzónak hála, egy nagyon fontos dolog teljesen nyilvánvalóvá vált. Biztos hamarabb is le eshetett volna a tantusz, és biztos meg is írta már valaki, de én már csak ilyen lassú vagyok.
 
Naszóval az van, hogy a "Fidesznek kiváló a kommunikációja, meg a politikai marketingje" c. legenda megdőlt.
 
Lehet, hogy igaz volt valaha, még Wermer András idejében, de hogy most nem az, az hótziher. Összevissza beszél itt mindenki. Csak egészen elnagyolva:
 
  • Kovács Zoltán a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár (vagy mi a szösz). Tehát, ha ő megszólal(na) az tekinthető a hivatalos écesznek. Az ő munkája, hogy kialakítsa a "Kormányzati kifejezések és szólások" szótárát, hogy minél hamarabb megtanulhassanak az emberek fideszül. Na róla (mármint Kovácsról), azt se tudjuk, hogy ki, honnan jött. Haver, vagy nem haver?
  • Van mellette viszont egy Szíjjártó Peti, mint szóvivő. Módszere a bevésés, vagyis a nagyon sok ismétlés. Tehát, amikor tavaly nyáron bedöntötte a forintot a dumájával, még lehetett arra gondolni, hogy itt kontrollált, csak éppen rossz stratégiáról van szó. Na de a Kósa?! Akkor ő miért szólt be?! Már akkor se stimmelt. Szijjártó munkája azóta annyi, hogy továbbfejlessze a három nagy toposzt, amire mindig ki kell lyukadni: nem olvasták el, meg nem is értik, meg egyébként is a ballib műve az egész (ballib = sátán-birka-szivarozótőkésgenya-hazaárulónemzetrontópál).
  • A másik nagy duó, a Hoffman-Pokorni páros. Hónapokig beszélt Mrs. Vaskalap össze-vissza, nem lehetett úgy reggeli műsorra kapcsolni, hogy éppen ne akart volna értéket átadni a gyereknek (mert az egyébként úgy megy, persze, elkapsz egy gyereket, mondod neki: nesze itt van, ez az érték, most már a tiéd). Aztán meg jött a Pokorni és pont az ellenkezőjét kezdte el mondogatni.
  • Matolcsy nagy kedvenc, az is mondogatott nagyokat. Orbitális pályára állított néhány kapitális baromságot - azóta is itt lebeg a fejünk felett - nagyot koppan, azután elhallgat. Mostanában már csak akkor látjuk, amikor kiosztja a Főnök az EP-csűrhét. Minél jobban oszt amaz, annál jobban bandzsít emez.
  • Fellegi részegen fákkol, amúgy csendesen próbálja reanimálni a pannonpumát. Réthelyinek a cica vitte el a nyelvét, vagy mi, azt az embert, ahhoz képest, hogy miniszter még nem is láttam. Biztos elfoglalt, nem ér rá beszélni, de az ő kommunikációját így legalább nem érheti kritika. Hende, Pintér csak szaktárcát illetően - hálistennek -szólal meg. Más senki.
  • Orbán csak akkor beszél, amikor vizionálni kell, vagy hazátvédeni. Abban jó. Bár nem lett volna baj, ha nem keveri össze magát a hazával. Az állam én vagyok, a nép is én vagyok, meg a haza is én vagyok.  Emlékszünk még, ugye? "A haza nem lehet ellenzékben". (Szegény Hofi…)
  • Selmeczi Gabriella: jaj ne, kérem kapcsolja ki...
  • Most meg itt ez a díszpinty, a fészbukjával.

Összegezve: a kormány, a kormányszóvivő(k), miniszterek és államtitkárok, fidesz-potentátok és egyéb roninok megszólalása és kommunikációja következetlen, esetleges, gyakran ellentmondó, de semmiképpen sem szervezett.
Akár csak a szocik - lehet, hogy a kormányzati pozíció teszi. Csak míg a szociknál a különböző platformok, érdekcsoportok kommunikációja, bár retardált volt, de azért mégis rendelkezett demokratikus vonásokkal, addíg a Fidesznél most az egyszótáras sületlenség apoteózisa zajlik.

Mint egy kezdő punkzenekar: mindenki üvölt, csak rosszkor.

Nincs itt szervező erő, egy se. Mindenki beszélhet, aki mikrofonhoz jut, és mondhat marhaságot, amekkorát csak akar. Az okosabbja nem megy messzebbre a szakmájánál, a hülyébbje boldogan csinál majmot magából - lényeg, hogy lássa a Főnök, hogy dolgozik, lám ő is üldözi az ellent. Nincs itt csoda, vagy zseniális kommunikációs stáb. Van egy szótáruk, a fideszesített Pallas, vagy Révai. Ha gonosz akarnék lenni Új Magyar Lexikont mondanék - egy kurzus fordítása volt a világról, hát az övék is az.
Nem csoda persze, törvényszerű a dolog. A vezérelvből következik: minden vezér előbb-utóbb kiiktatja a lehetséges konkurenseket a falkából. Az okosabbja magától megy: Rogán, Kósa, Pokorni. Vagy áthelyezik: Áder, Pelczné, Deutsch, Szájer, Surján, Gyürk így került Strasbourgba (esetleg kapnak fura állásokat jutalomból, mint ahogy Loppert is, a tehetséges beüvöltő). Egy a lényeg: a vezér egyre jobban elszakad a valóságtól.
Már nincs, aki megmondja neki, hogy a Rigevidon az nem jó fejfájásra.
 
Lebirkózzák a médiát, okkupálják az MTI-t? A saját marhaságuk, mert az majd még kevésbé mutatja meg nekik a valót. Márpedig minden vezér, vezető, csak akkor tud jól, eredményesen (és sokáig) vezetni, ha jól értelmezi a környezetéből érkező információkat. Ha ez a kép torz, az eltévedés és a bukás lehetősége is nagyobb. 
 
"A Fészbukon nyertük meg a választást." Muhaha. Eddig azt hittem a fülkében, ahol a forradalom volt.
 
Bár az én fülkémben nem volt forradalom az tuti, nem volt ott semmi, még a tollat is ellopta valaki...
 
 
PTI: 9, szánalmas erőlködés, főleg a fantomfelhasználós része
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://putritours.blog.hu/api/trackback/id/tr602609470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása