HTML

Putri Tours

Putriország utazik - becket neurozisblogja. Amikor becket boldogan bloggol (ezt most csak az alliteráció kedvéért...) a Blogspoton posztol. Link nincs, kutakodj! Előzetes moderálás nincs, de fenntartom az utólagos törlés jogát. Azaz: ha valami nem tetszik, ha ordenáré hülyeséget beszélsz, vagy bármilyen okból bánt a megjegyzésed, akkor törlöm, mint a pinty!

Közösség

Friss topikok

  • becketman: Hát a dobós tapasztalatom nagyon érdekes, valahogy asszimetrikus mindig: a Téti szülői értekezleté... (2011.06.01. 11:36) Rendkívüli szülői
  • Nerva: Mondjuk nekem az is furcsa, hogy épp az index fikázza Schmittet a helyesírása miatt. Muhaha. Fikáz... (2011.04.12. 08:41) Az első menetelés II.
  • eleve: Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak. (2011.04.07. 12:12) Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató
  • becketman: Dehogynem - nekem az lenne. De ha mégsem az, akkor is megköszönném a munkavállalónak, a többiek ne... (2011.02.22. 14:23) Miért nem jogállam Magyarország
  • hétköznapi történetek: A fenti íráshoz kapcsolódva ajánlom mindenki figyelmébe Richard Dawkins: Isteni téveszme c. könyvé... (2011.02.20. 09:56) A buzikról meg a keresztényekről

Linkek

stresszblog

2011.03.26. 21:22 becketman

Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató

Címkék: hüjék

 
Tárgy: Pályázat
 
Tisztelt Nagyméltóságú Uram, Tekintetes Főispán Úr!
 
Bízom Nagyméltóságú Uram jóságában, hogy majdan jó szívvel fogadja pályamunkámat, mellyel az "Áprilisi Alkotmány" címmel kiírt pályázatra bátorkodom benevezni. Kérem nézzék el nekem a helyenként pórias megfogalmazást, sajnos nem tagadhatom alantas származásomat, melyet a svájczi bankbetét hiányánál mi sem bizonyít jobban. Kérem jó szívvel vegyék továbbá egyszerű gondolataimat, megmosolyogtató naivitásomat! Tollamat az a bátortalan óhaj vezette, mely szerint a bölcs atyának sem haszontalan időnként megismerni együgyű gyermeke vágyait.
 
Maradok őszinte híve, s alázatos szolgája,
 
 -- becket --
Komárom-Esztergom Vármegye
Új-Esztergom
 
 
============================================================== 
 
 
Amagyarokországa Áprilisi Alkotmánya
 

1.§ A magyarok országának neve: Amagyarokországa. Magyar-magyaroknak használatos lehet még a Szent Haza, illetve az Aranyos Szeglet elnevezés.
 
2.§  Amagyarokországa napja a Magyar Nap, holdja a Magyar Hold, csillagai pedig a Magyar Csillagok.
 
3.§  Amagyarokországa területe az a terület, melyet Amagyarokországa birtokol, meg még egy csomó.
 
4.§  Amagyarokországa polgárai az igaz magyarok, vagy magyar-magyarok. Ők a magyar nép. A nem igazi magyarok azok, akik nem magyarok, vagy a magyar-magyarok által nem magyar-magyarnak tartott magyarok, a továbbiakban ők a magyar níp.
 
5.§  Amagyarokországa államformája: sunnyogás. Az igaz magyarokból álló, a magyar nép által négy évre választott sunnyogók tanácsa a Sunnyogóház.  A Sunnyogóház tagjai közül megválasztja a Fősunnyogót, aki a továbbiakban Amagyarokországának minden ügyében szakértő. Az országhatárnál belépéskor az adott szó hatálya megszűnik, a továbbiakban az ígéret, becsület, adott szó fogalmak a magyar-magyar köznyelvből kiírtattnak.
 
6.§  A magyarok nyelve a Szent Magyar Nyelv. A magyar fogalmak jelentését a Nemzeti Fogalomregiszter határozza meg. A Nemzeti Fogalomregisztert a Fősunnyogó által kinevezett Nemzeti Fogalomregisztert Gondozó Bizottság jogosult kezelni. 
 
7.§   Amagyarokországának pénzneme a fabatka, váltópénze a lyukasgaras.
 
8.§ Amagyarokországában az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, azaz mindaddig áramot, vizet, gázt, olajat, időt, közpénzt, vagy bármit lopó rendes magyar-magyarnak kell tekinteni minden rendes magyar-magyart, amíg ennek ellenkezője be nem bizonyíttatik. Amennyiben erre sor kerülne, az illető magyar-magyar állampolgárságától megfosztatik, a továbbiakban őt dánnak kell tekinteni. Jelen rendelkezés a magyar nípre nem vonatkozik, a nem magyar-magyar magyarok állampolgársága az Áprilisi Alkotmány hatályba lépésével  ugyanis megszüntetik.
 
9.§  Amagyarokországának himnusza a Hymnusz. A Hymnusz előadója Koltay Gergely és a Kormorán együttes. A Hymnusz csak cintányérral előadva hivatalos. A Hymnuszt tagadókat jelen alkotmány állampolgárságuktól megfosztani rendeli.
 
10.§  Amagyarokországának címere a Czímer. A Czímer bal mezőjében stilizált kuruc harcos, hátán fokos, tegez és visszacsapó íj. Jobb kezében kard, bal kezében levágott török fej. Kezével kétfejű sast fojtogat. Bal lábát halott medvén nyugtatja, jobb lábfejénél futball-labda és nokiásdoboz. Háttérben minden fejétől megfosztatott izraelita sárkány. A Czímer jobb mezejében kettőskereszt, hármashalom, a háttérben Nagy-Amagyarokországa, melyet a Sátán kozmopolita liberális kutyái próbálnak széjjel tépni. A Czímer felső részében a Magyarok Nagyasszonya - aki egyben a Világ Győzelmes Királynője  - Amagyarokországa patrónusa, minden magyar-magyarok Úrnője, amint jobb kezével éppen átnyújtja Pelsőczy Lászlónak a Szent Koronát, a bal kezével pedig a Szent Manuált, miközben megsimogatja Pelsőczy Lászlót. Az Úrnő kezében pallos, mellyel Nagy-Amagyarokországát védi a kilincsorrú és barnabőrű fenekedőktől. A Czímer egyenes vonalait Finta József, íveit Makovecz Imre alkotja. A Czímer hivatalos zeneszerzője Szörényi Levente, szövegírója a Ghymes, előadója a Kormorán együttes. A Czímer hivatalos filmrendezője Koltay Gábor, a Czímert alakítja: Eperjes Károly és Selmeczi Gabriella(magyar-magyar hangja: Reviczky Gábor és Keresztes Ildikó).
 
11.§  A magyar-magyarok olyan sűrűn kérnek áldást a másik magyar-magyarra, ahányszor csak beszélnek egymással. Az áldás szövege: "bazdmeg". A magyar-magyarok kötelesek továbbá sűrűn áldást kérni a Sunnyogóház tagjaira és működésükre is.

12.§ Az Áprilisi Alkotmányba minden magyar-magyar neve beírattatik, köztük vérszerződés köttetik, mely biztosítja a Magyar-Magyar Nemzet örök szövetségét.
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://putritours.blog.hu/api/trackback/id/tr162774259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eleve 2011.04.07. 12:12:40

Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak.
süti beállítások módosítása