HTML

Putri Tours

Putriország utazik - becket neurozisblogja. Amikor becket boldogan bloggol (ezt most csak az alliteráció kedvéért...) a Blogspoton posztol. Link nincs, kutakodj! Előzetes moderálás nincs, de fenntartom az utólagos törlés jogát. Azaz: ha valami nem tetszik, ha ordenáré hülyeséget beszélsz, vagy bármilyen okból bánt a megjegyzésed, akkor törlöm, mint a pinty!

Közösség

Friss topikok

  • becketman: Hát a dobós tapasztalatom nagyon érdekes, valahogy asszimetrikus mindig: a Téti szülői értekezleté... (2011.06.01. 11:36) Rendkívüli szülői
  • Nerva: Mondjuk nekem az is furcsa, hogy épp az index fikázza Schmittet a helyesírása miatt. Muhaha. Fikáz... (2011.04.12. 08:41) Az első menetelés II.
  • eleve: Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak. (2011.04.07. 12:12) Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató
  • becketman: Dehogynem - nekem az lenne. De ha mégsem az, akkor is megköszönném a munkavállalónak, a többiek ne... (2011.02.22. 14:23) Miért nem jogállam Magyarország
  • hétköznapi történetek: A fenti íráshoz kapcsolódva ajánlom mindenki figyelmébe Richard Dawkins: Isteni téveszme c. könyvé... (2011.02.20. 09:56) A buzikról meg a keresztényekről

Linkek

stresszblog

2010.09.08. 22:26 becketman

Balfaxfalanx

Nem is tudom, mit szóljak, MSZP-környéki baromság nem ritka mostanság, engem is megihletett nemrég. Most olvasom a hírt, miszerint:

"A megyeszékhelyi rang megőrzéséért indított aláírást a tatabányai MSZP. Az elmúlt három napban már ötezer tatabányai csatlakozott a mozgalomhoz. Az aláírásgyűjtést csak akkor hagyják abba, ha Meggyes Tamás nyilvánosan kijelenti: nem akarja Esztergomnak a megyeszékhelyi rangot" (forrás: szeretgom.hu)

Szkazal Lukács Zoltán. Egyébként érdemes megnézni a fazon honlapját, tanulságos. Már nem is tudom kinél szerepelt a disznótoszó-pénz kifejezés, talán Larry McMurtry, talán Ross Thomas, de még az is lehet, hogy Updike, nem emlékszem, a könyveim szerte-szana. Na, ez a kampány disznótoszó-pénzre épült, az hétszentség!

Namost: nem hiszem, hogy tisztem lenne megvédeni Meggyes Tamást, megvédi ő magát jól, amúgy is kispont vagyok én ahhoz. Kritizáltam én is a minap és kritizálni is fogom, egészen addig, amíg ezzel az egetverő marhasággal nem kezd valamit. És mivel ő a polgármester, ő a fenntartó, ez a dolog az ő reszortja. Viszont az a fickó sem vagyok, aki ha azt olvassa, hogyasszongya: Meggyes Tamás a felelős a globális felmelegedésért és a Krakatau kitöréséért is, akkor majd jól rávágja, hogy: hápersze!

Szóval. Jóemberek! Tatabányai emeszpések! Ha már ott laknak Tatabányán, pattanjanak már az internyetre, lökök linket, ehun-e: http://hu.wikipedia.org/wiki/Tatab%C3%A1nya ,nézzék meg jól a  jobboldali hasábot, az van odairva, hogy: megyeszékhely, megyei jogú város. Ha már ott laknak, funkciójuk is van és még szép pénzt is kapnak ezért, nyilván tisztában vannak a különbséggel. Ha meg nem, kérem ne vegyék el a helyet az érdemesebbektől.

Esztergom városa tudniillik a megyei jogú városi címért lobbizik most erősen. Szól mellette számos érv és nyilván ellene is van néhány, nem értek hozzá - ehhez sem, ahogy a szőnyegszövéshez és a sárkányeregetéshez sem. Egyet azonban világosan tudok még én is, mezei infómunkás, hogy a megyei jogú város az nem megyeszékhely. Ennyi erővel Horváth Csabáék is gyűjthetnének aláírást, nehogy Esztergom legyen a főváros. És addig biz' ők nem nyughatnak, amíg Meggyes Tamás pápai audencián ezt ki nem jelenti!

Maradjunk má' emberek! Én tudom, hogy marha nagy ütést kapott az MSZP. Földön van, fetreng, lever ezt-azt, meg még jól koszos is lett. De komolyan, ezt az ősrégi nyulat sikerült csak előhúzni megint a cilinderből?! Ha szarul megy, akkor majd ijesztgetünk?! Jó, nem vagyok meglepve annyira, látom az óriás plakátokat az utakon, de azért ez méltatlan. Kikérem magamnak a tébányai emberek nevében is. A zemberekében is.

PTI: 10, óberkispálya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://putritours.blog.hu/api/trackback/id/tr182281573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása