HTML

Putri Tours

Putriország utazik - becket neurozisblogja. Amikor becket boldogan bloggol (ezt most csak az alliteráció kedvéért...) a Blogspoton posztol. Link nincs, kutakodj! Előzetes moderálás nincs, de fenntartom az utólagos törlés jogát. Azaz: ha valami nem tetszik, ha ordenáré hülyeséget beszélsz, vagy bármilyen okból bánt a megjegyzésed, akkor törlöm, mint a pinty!

Közösség

Friss topikok

  • becketman: Hát a dobós tapasztalatom nagyon érdekes, valahogy asszimetrikus mindig: a Téti szülői értekezleté... (2011.06.01. 11:36) Rendkívüli szülői
  • Nerva: Mondjuk nekem az is furcsa, hogy épp az index fikázza Schmittet a helyesírása miatt. Muhaha. Fikáz... (2011.04.12. 08:41) Az első menetelés II.
  • eleve: Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak. (2011.04.07. 12:12) Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató
  • becketman: Dehogynem - nekem az lenne. De ha mégsem az, akkor is megköszönném a munkavállalónak, a többiek ne... (2011.02.22. 14:23) Miért nem jogállam Magyarország
  • hétköznapi történetek: A fenti íráshoz kapcsolódva ajánlom mindenki figyelmébe Richard Dawkins: Isteni téveszme c. könyvé... (2011.02.20. 09:56) A buzikról meg a keresztényekről

Linkek

stresszblog

2010.11.10. 10:21 becketman

Jogbizonytalanság

Öt évre visszamenőleg vetnék ki a 98%-os demagógiaadót azokra, akiknek - "mivel szívemnek nem kedves, megdöglend" - nem tetszik  a búrája. (Más magyarázatot nem tudok elképzelni az ötletelésre, meg az összeghatárokra.)

Nekem sem tetszik. Erkölcstelennek tartom, és azt gondolom, hogy amíg emberek halnak éhen/fagynak meg a budapesti utcákon, addig nem lenne szabad sokmilliós baksisokat osztogatni, néhány hónap meló után, puszira.
Ezért egyébként ezer évig emésztődjön a nagy Sarlakk  gyomrában az összes korrupt/tetű politikus, akinek ez alatt a 20 év alatt dolga lett volna tennie valamit! Szégyen és tűrhetetlen!  
Nem tetszik, de tessenek olyan törvényeket hozni, amelyek nem teszik lehetővé ekkora összegek kifizetését! Tessenek ellenőrizni! Tessenek büntető feljelentést tenni, ha visszaélés történt!

De átírni az adózási szabályokat visszamenőleg?!
Visszamenőleg...?!

És arra gondolt-e már valaki, hogy innen már csak egy tyúklépés azt mondani: ja, bocsi, azt az öt évvel ezelőtt bevezetett örökösödési-illeték dolgot meggondoltuk, mégis fizesd be, oks? Vagy: ja, mégse annyi lesz ám a négy évvel ezelőtti adókulcs, amit akkor mondtunk, hanem a duplája, mert köll a lóvé. Köszi! Ha esetleg már elköltötted egy autóra, gyerekedre, mittomén - semmi gond, behajtjuk!

És ezek alkotmányoznak, jézusmária!!!

Van a fészbúkon "Segítség, ide születtem" csoport?!

PTI: 9+ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://putritours.blog.hu/api/trackback/id/tr882437935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása