HTML

Putri Tours

Putriország utazik - becket neurozisblogja. Amikor becket boldogan bloggol (ezt most csak az alliteráció kedvéért...) a Blogspoton posztol. Link nincs, kutakodj! Előzetes moderálás nincs, de fenntartom az utólagos törlés jogát. Azaz: ha valami nem tetszik, ha ordenáré hülyeséget beszélsz, vagy bármilyen okból bánt a megjegyzésed, akkor törlöm, mint a pinty!

Közösség

Friss topikok

  • becketman: Hát a dobós tapasztalatom nagyon érdekes, valahogy asszimetrikus mindig: a Téti szülői értekezleté... (2011.06.01. 11:36) Rendkívüli szülői
  • Nerva: Mondjuk nekem az is furcsa, hogy épp az index fikázza Schmittet a helyesírása miatt. Muhaha. Fikáz... (2011.04.12. 08:41) Az első menetelés II.
  • eleve: Az oké, hogy tavaszvan, meg dolgoznikell, de ezek a szünetek hosszúak. (2011.04.07. 12:12) Magyarország Háry János Nemzetközi Tehetségkutató
  • becketman: Dehogynem - nekem az lenne. De ha mégsem az, akkor is megköszönném a munkavállalónak, a többiek ne... (2011.02.22. 14:23) Miért nem jogállam Magyarország
  • hétköznapi történetek: A fenti íráshoz kapcsolódva ajánlom mindenki figyelmébe Richard Dawkins: Isteni téveszme c. könyvé... (2011.02.20. 09:56) A buzikról meg a keresztényekről

Linkek

stresszblog

2011.03.01. 08:28 becketman

Érdekes...

Címkék: hüjék

Szoktuk volt mondani arra a dologra/személyre, amit, vagy akit ugyan olyan baromi rondának tartunk, hogy bottal sem piszkálnánk, valamiért viszont mégsem tartanánk ildomosnak ebbéli véleményünket közkincsé tenni.

Hát én most nem ezért fogom vissza magam. Abból, ami ebből az Orbán-csomag nevű ötletrohamból eddig kiszivárgott, már tisztán látszik, hogy ez pontosan egy baromi ronda izé. Viszont még nem a végleges. Még lehet változás.

Azt azért megelőlegezem, hogy az a kormány, amely egyszerre képes arra, hogy elvegyen a nyugdíjasoktól, a munkanélküliektől, a gyógyszerkasszától és a felsőoktatástól, ugyanakkor havi 340e forinttal többet hagy a 2 milliót havonta kasszírozó klientúrája pénztárcájában (viszont lenyúlja a kis keresetűeket), megérdemli a Minden Idők Legbunkóbb Magyar Kormánya nevet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://putritours.blog.hu/api/trackback/id/tr672700402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása